• Wilujeng sumping di Qingdao Aosheng Broadcast Room

    Waktos: 16:00 13 Mei (waktos CNY)

    Topik: Pamakéan Imah Disposable

Produk Anyar

  • cangkir plastik1

    cangkir plastik1

    Cangkir plastik dipaké pikeun gun semprot.Di sagigireun ngandung cet pikeun gun semprot, éta ogé bisa nyampur cet jeung nyaring cet nu.Salaku produk disposable, customer teu kudu runtah waktu pikeun ngabersihan eta.

  • Palastik Paper Roll

    Palastik Paper Roll

    Gulungan kertas plastik parantos ngahijikeun kauntungan tina pilem palastik pe sareng kertas.Ieu pikeun panutup parsial, kayaning jandela, lampu jeung kaca, lamun sakabeh awak ngalukis.

  • Kantong bentukna khusus

    Kantong bentukna khusus

    Kantong bentuk khusus dianggo pikeun ngajaga tina polusi.Contona, Garment Suit Bag dipaké pikeun ngajaga pésta tina polusi, Sofa Bag dipaké pikeun ngajaga sofa tina polusi, Bathtub Bag dipaké pikeun ngajaga awak anjeun tina polusi, jeung saterusna.Éta milik kantong pelindung plastik multifungsi.

  • 3 in 1 dipasang

    3 in 1 dipasang

    3 dina 1 pilem masking pretaped utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés lukisan mobil.Film masking cet mobil ieu kanggo panutup parsial sareng lukisan awak mobil sadayana.

  • Cangkir campur cet

    Cangkir campur cet

    Cangkir campur cet utamana dianggo pikeun nyampur cet, agén curing sareng éncér babarengan.Saatos Pergaulan, éta bakal leuwih hadé sanggeus ngalukis.Salaku produk disposable, customer teu kudu runtah waktu pikeun ngabersihan cangkir cet campur kode.

  • Dispenser baja

    Dispenser baja

    Dispenser plastik mangrupikeun pasangan anu hadé pikeun pilem masking Prefolded atanapi masker leungeun.Dispenser ngagaduhan 2 fungsi utama:

Seri produk

populér-overspray

populér-overspray

Populer Overspray Masking Film utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés lukisan mobil.Éta pikeun panutup awak sadayana sareng lukisan parsial.

Masker sateuacana

Masker sateuacana

Film masking pretaped utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés lukisan mobil.Film masking cet mobil ieu kanggo panutup parsial sareng lukisan awak mobil sadayana.

Set beberesih mobil

Set beberesih mobil

Set beberesih mobil ngawengku sababaraha produk panutup mobil disposable, kayaning panutup korsi disposable, panutup roda steering disposable, disposable foot mat, disposable gear shift panutup, disposable panutup rem leungeun, disposable panutup ban, disposable kantong konci na sarung disposable.

Lembaran 2

Lembaran 2

Serelek lambar utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés wangunan lukisan atawa neundeun, utamana alus pikeun nutupan jati.Éta milik pilem pelindung plastik multifungsi.

LDPE pilem wangunan kandel

LDPE pilem wangunan kandel

LDPE pilem wangunan kandel, disebut oge LDPE pilem konstruksi kandel, utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés wangunan lukisan.Film masking bisa jadi cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor.

Jumbo gulungan

Jumbo gulungan

Jumbo gulungan, ogé bisa disebut pilem masking semi-réngsé, mangrupakeun komponén penting utama nu dipaké pikeun ngahasilkeun pre-taped pilem masking.Upami palanggan ngagaduhan mesin pilem gulung kami tapi henteu aya mesin niup, anjeun tiasa mésér gulungan Jumbo kami.kualitas na bisa tetep ngeunaan 1.5-3 taun nurutkeun lingkungan gudang béda.

Saringan kertas

Saringan kertas

Saringan kertas / corong kertas dianggo pikeun nyaring najis, hawa sareng gelembung dina cét.Saatos nyaring, cet janten langkung hipu.Lajeng, mobil kasampak leuwih geulis sanggeus lukisan.

Film masking prefolded

Film masking prefolded

Film masking prefolded utamana dipaké pikeun mayungan bagian euweuh lukisan salila prosés wangunan lukisan atawa neundeun.Film masking kami tiasa cocog pikeun panggunaan indoor sareng outdoor.

Warta

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5