Tentang Kami

Tentang Kami

Terus ningkat, minuhan pamundut customer.

Qingdao Aosheng Plastik CO., Ltd.diwangun dina 1999 taun sarta mimiti ékspor saprak 2008. Salila ngembangkeun leuwih ti 20 taun ', Pausahaan geus jadi produsén profésional anu geus ngalaman pikeun ngahasilkeun disposable otomatis / kapal cet runtuyan pelindung, wangunan disposable runtuyan pelindung jeung séri masking patali lianna.Dina raraga minuhan kalawan pasar béda urang jeung pamundut customer urang, Qingdao Aosheng Plastic Company ogé luang euweuh usaha ngajajah barang anyar.

pabrik urang nyertakeun wewengkon 30000㎡.Nepi ka ayeuna, urang gaduh leuwih ti 20 mesin, sarta leuwih ti 50 pagawe ngalaman mun beroperasi eta.Pikeun ngahindarkeun watesan tanaga gawé, kalolobaan mesin parantos diropéa kana mesin otomatis.Total pangabisa ngahasilkeun Aosheng urang téh ngeunaan 500 ton / bulan.Pausahaan urang janji pikeun nganteurkeun produk customer urang timely tur euweuh reureuh.

Qingdao Aosheng Plastik Company geus meunangISO9001, BSCI, FSC, Patén Splicing Masking Film, Patén Semprot Paint Masking Film, Sertipikat Standarisasi Kasalametan Gawé, IPMS, jeung saterusna.Sumawona, perusahaan urang ogé gaduh sistem QC sorangan pikeun ngawas kualitas produk.Departemén diobral profésional bakal ngabales warta customer urang diantara 24 jam gawé.Produk kualitas luhur, jasa diobral sampurna jeung kakuatan pabrik kuat urang mantuan kami meunang loba hubungan koperasi jangka panjang customer urang, kaasup sababaraha brand kawentar internasional.

Dina waktos anu sami, Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng langkung nengetan pelatihan staf, karaharjaan staf, perlindungan lingkungan sareng kontrol Seuneu.Kami dina aturan tanggung jawab pikeun nasabah, tanggung jawab masarakat sareng tanggung jawab pikeun diri urang sorangan.Urang bakal keukeuh jalur pangwangunan sustainable.

Qingdao Aosheng Plastik Company bakal coba pangalusna pikeun persist di innovating, nalungtik sarta ngembang nepi ka meunang kapuasan customer urang.Mun anjeun mibanda patalékan, ulah ragu ngahubungan kami.Urang tulus diperkirakeun cooperate sareng anjeun.

Pintonan Poto

44441
44442
44443
44444
44445
44446
44447