Jumbo Rolls

Jumbo Rolls

Katerangan pondok:

Jumbo gulungan, ogé bisa disebut pilem masking semi-rengse, mangrupakeun komponén penting utama nu dipaké pikeun ngahasilkeun pilem masking pre-taped.Upami palanggan ngagaduhan mesin pilem gulung kami tapi henteu aya mesin niup, anjeun tiasa mésér gulungan Jumbo kami.kualitas na bisa tetep ngeunaan 1.5-3 taun nurutkeun lingkungan gudang béda.

✦ Bahan: HDPE atanapi LDPE.

✦ Warna: transparan, biru atanapi anu sanésna.

✦ Ukuran: nurutkeun pamundut customer urang.Biasana hiji gulungan sakitar 20kg.

✦ Loba dipaké pikeun cet masking otomatis jeung wangunan cet masking.


Rincian produk

Tag produk

Jumbo gulungan, ogé bisa disebut pilem masking semi-rengse, mangrupakeun komponén penting utama nu dipaké pikeun ngahasilkeun pilem masking pre-taped.Upami palanggan ngagaduhan mesin pilem gulung kami tapi henteu aya mesin niup, anjeun tiasa mésér gulungan Jumbo kami.Bahanna tiasa HDPE atanapi LDPE.Ukuran jeung warna bisa dijieun nurutkeun pamundut customer urang.Biasana hiji gulungan sakitar 20kg.

Kualitas pilem masking tiasa tetep sakitar 1.5-3 taun dumasar kana lingkungan panyimpen anu béda.Sumawona, gulungan Jumbo kami ngagaduhan perawatan korona, sareng tiasa nyitak logo pelanggan.Produk rengse bisa loba dipaké pikeun cet masking otomatis tur wangunan cet masking.Éta cocog pikeun palanggan padamelan bumi pikeun ngabenerkeun kategori produkna.Qingdao Aosheng Plastic Co., Ltd mangrupikeun pabrik profésional anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun pikeun ngahasilkeun pilem masking palastik pe.Tulus miharep cooperate sareng anjeun.

Anu mana?

Jumbo gulungan, ogé bisa disebut pilem masking semi-rengse, mangrupakeun komponén penting utama nu dipaké pikeun ngahasilkeun pilem masking pre-taped.

Upami palanggan ngagaduhan mesin pilem gulung kami tapi henteu aya mesin niup, anjeun tiasa mésér gulungan Jumbo kami.Bahanna tiasa HDPE atanapi LDPE.

Ukuran jeung warna bisa dijieun nurutkeun pamundut customer urang.Biasana hiji gulungan sakitar 20kg.Kualitas pilem masking tiasa tetep sakitar 1.5-3 taun dumasar kana lingkungan panyimpen anu béda.

Sumawona, gulungan Jumbo kami ngagaduhan perawatan korona, sareng tiasa nyitak logo pelanggan.Produk rengse bisa loba dipaké pikeun cet masking otomatis tur wangunan cet masking.

Éta cocog pikeun palanggan padamelan bumi pikeun ngabenerkeun kategori produkna.

P1

Rincian: Jumbo Rolls

- Bahan PE.

- Bisa jadi pengobatan corona.

- Prosés éléktrostatik.

- Nangtayungan tina lolobana pangleyur jeung polusi.

- Taya résidu sanggeus ditarik kaluar.

- Multi-dilipat.

- Logo dicitak.

- Merenah pikeun beroperasi.

- Simpen Buruh, waktos sareng artos.

P2

Barang

Bahan

Lebar

Kandelna

Warna

Bungkusan

AS5-5

PE

0,3m~4m

≧6 mic

Bodas, trabsparent, atawa lianna

1 roll / kantong, dina palet

Catetan: Produk bisa dijieun nurutkeun pamundut husus customer urang.

Mitra alus

Mesin pilem rolling

1

Masking Tape

2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK