Warta

Aya seueur klasifikasi bahan anu béda pikeun pilem pelindung.Di handap ieu utamana ngenalkeun klasifikasi sababaraha bahan pilem pelindung anu biasa dianggo.

pilem pelindung PET

Film pelindung PET ayeuna mangrupikeun jinis pilem pelindung anu paling umum di pasar.Nyatana, botol plastik cola anu biasa urang tingali didamel tina PET, anu disebut ogé botol PET.Ngaran kimiawi nyaéta pilem poliéster.Karakteristik pilem pelindung PET nyaéta Teksturna langkung keras sareng langkung tahan goresan.Sarta eta moal ngahurungkeun konéng sarta minyak kawas bahan PVC sanggeus pamakéan jangka panjang.Tapi, pilem pelindung PET umumna ngandelkeun adsorpsi éléktrostatik, anu langkung gampang busa sareng layu.Éta tiasa dianggo deui saatos ngumbah di tengah.Harga pilem pelindung pepet langkung mahal tibatan PVC.Nalika seueur merek telepon sélulér asing anu terkenal ninggalkeun pabrik, aranjeunna dilengkepan stiker pelindung PET.Stiker pelindung PET saé pisan dina karya sareng bungkusan.Aya stiker pelindung anu disaluyukeun pikeun modél telepon sélulér panas-beuli.Taya motong diperlukeun.Pikeun panggunaan langsung, sababaraha pilem REDBOBO merek terkenal sareng pilem telepon sélulér OK8 di pasar ogé didamel tina bahan PET.

pilem pelindung PE

Bahan baku utama nyaéta LLDPE, anu kawilang lemes sareng gaduh tingkat régangan anu tangtu.Ketebalan umumna nyaéta 0.05MM-0.15MM, sareng viskositasna beda-beda ti 5G-500G gumantung kana sarat pamakean (viskositasna béda antara nagara-nagara domestik sareng luar nagri, contona, 200 gram pilem Korea sami sareng sakitar 80 gram di Cina. ).Film pelindung bahan pe dibagi kana pilem éléktrostatik, pilem anilox jeung saterusna.Film éléktrostatik, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, ngagunakeun adsorption éléktrostatik salaku gaya napel na.Éta pilem pelindung tanpa lem pisan.Tangtosna, éta ngagaduhan viskositas anu kawilang lemah sareng biasana dianggo pikeun panyalindungan permukaan sapertos éléktroplating.Pilem Anilox mangrupikeun jinis pilem pelindung kalayan seueur grid dina permukaan.Film pelindung jenis ieu gaduh perméabilitas hawa anu langkung saé sareng gaduh pangaruh témpél anu langkung saé, teu sapertos pilem anyaman polos anu bakal ngantunkeun gelembung.

pilem pelindung PET

Film pelindung dijieunna tina bahan OPP relatif deukeut jeung pilem pelindung PET dina penampilan.Cai mibanda karasa leuwih luhur sarta retardancy seuneu tangtu, tapi pangaruh némpelkeun na goréng, sarta jarang dipaké di pasar umum.


waktos pos: May-26-2021