Warta

ucapan salamet haneut yén Qingdao Aosheng Plastik Company geus meunang "National High jeung Téhnologi Anyar Sertipikat Perusahaan".Éta mangrupikeun negeskeun kana program inovasi Qingdao Aosheng.

Inovasi mangrupikeun kakuatan panggerak dasar pikeun pangwangunan perusahaan.Kusabab ngawangun pabrik Qingdao Aosheng, salila usaha leuwih ti 20 taun 'ngajajah séri masking cet, urang keukeuh kana gagasan ngembangkeun ngaronjatkeun tur ngamekarkeun produk anyar.Kami bakal terus ngembangkeun kualitas produk, ngajalajah langkung seueur produk anu aya hubunganana pikeun pasar cet, sareng ningkatkeun kamampuan inovasi perusahaan sareng kamampuan pangembangan téknologi.

Nepi ka ayeuna, produk urang bisa loba dipaké pikeun wewengkon cet otomatis jeung aréa cet wangunan, kayaning pilem masking cet otomatis, pilem masking pre-taped, teundeun lambar / serelek lawon, cet campur kode, corong kertas, kertas plastik, kertas karajinan. , panutup korsi disposable, panutup steering disposable, disposable gear shift panutup, disposable panutup rem leungeun, disposable foot mat, disposable panutup ban, disposable panutup mobil, wangunan pilem / konstruksi pilem, masker leungeun, disposable panutup sofa, disposable bed cover, disposable sarung tangan, masking tape, dispenser, mesin pilem rolling jeung saterusna.Utamana cangkir pistol semprot anu nembé digali dina taun 2021.Hal ieu loba dipaké pikeun rupa-rupa cet gun.Bahan anu tiasa dianggo bakal ngahémat waktos anjeun ngabersihkeunana.Leuwih merenah tur ekonomis.Sumawona, pikeun nyumponan pamenta pasar anu béda, urang masih dina jalan pikeun ngajalajah sababaraha ukuran énggal atanapi barang énggal.

Di sagigireun ngajual produk hadir ka konsumén, urang ogé bisa nyadiakeun layanan desain pikeun konsumén.Janten, upami anjeun ngagaduhan barang énggal atanapi ide anu saé ngeunaan séri cet, ulah ragu pikeun ngawartosan kami.Meureun urang bisa nyieun gawé babarengan alus.Téknologi Luhur sareng Anyar mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngajantenkeun dunya anu parobihan.

asdadad


waktos pos: Aug-17-2021