Saringan Kertas / Corong Kertas

Saringan Kertas / Corong Kertas

Katerangan pondok:

Saringan kertas / corong kertas dianggo pikeun nyaring najis, hawa sareng gelembung dina cét.Saatos nyaring, cet janten langkung hipu.Lajeng, mobil kasampak leuwih geulis sanggeus lukisan.

✦ Bahan: kertas + nilon net

✦ Warna: Bodas

✦ Logo tiasa dicitak

✦ Cukup kuat pikeun ngajaga tina osmosis cai.

✦ Boga dua liang anu tiasa ngagantung salami prosés nyaring.

✦ Ukuran: 150g/sqm, 160g/sqm…


Rincian produk

Tag produk

Saringan kertas / corong kertas dianggo pikeun nyaring najis dina cét, hawa dina cét sareng gelembung dina cét.Saatos nyaring, cet janten langkung hipu.Lajeng, mobil kasampak leuwih geulis sanggeus lukisan.Saringan kertas didamel tina kertas bodas sareng jaring nilon.Bagian kertas bisa dicitak dina logo customer sarta cukup kuat ngajaga tina osmosis cai.Ukuran jaring bakal mangaruhan kualitas cet anjeun.

Leuwih ti éta, aya dua liang dina 2 sisi corong kertas, nu bisa ngagantung salila prosés nyaring.Éta langkung saé, sareng bakal ngahémat waktos / tenaga kerja sareng artos.Aya seueur jinis ukuran anu tiasa nyumponan paménta palanggan anu béda.

Anu mana?

Saringan kertas / corong kertas dianggo pikeun nyaring najis dina cét, hawa dina cét sareng gelembung dina cét.

Saatos nyaring, cet janten langkung hipu.Dijieunna tina kertas bodas sareng jaring nilon.

Produk disposable anu tiasa ngajantenkeun padamelan anjeun langkung merenah.

P1
P2

Kumaha ngagunakeunana?

Mimiti, gantung saringan kertas.

Bréh, nempatkeun cet kana kertas strainer lalaunan, sarta ngagunakeun cangkir Pergaulan nyekel cet disaring.

Rincian: Saringan kertas / corong kertas

- Dipaké pikeun nyaring cet.

- Bisa dipaké pikeun cet dumasar cai, cet dumasar minyak atawa campuran cet.

- nilon kualitas luhur, nyaring akurat tur gancang.

- Logo dicitak.

P3
P4

Barang

Bahan

Net

Kertas

Warna

Bungkusan

AS5-21

Kertas + Nylon

190 mic

150 g/m2.160 g/m2

Bodas

250 pcs/tas, 4 tas/kotak

AS5-22

125mic

Catetan: Produk bisa dijieun nurutkeun pamundut husus customer urang

Émbaran parusahaan

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK